В одеському трамваї  військовий відкрив стрілянину

 

В одеському трамваї під час конфлікту з групою молодих людей військовослужбовець здійснив кілька пострілів із травматичного пістолета. Про це йдеться в повідомленні ГУ Нацполіції в області.

Конфлікт стався 11 вересня в трамваї №5, що рухався по Французькому бульвару в районі театру Музичної комедії, виник конфлікт між пасажирами.

Правоохоронці встановили, що після словесної перепалки, один з учасників конфлікту – 21-річний військовослужбовець, дістав пістолет “Флобер” травматичної дії та здійснив кілька пострілів убік жителя Донецької області. Крім цього, правопорушник випадково влучив у жінку, яка не була учасницею сварки.

У результаті чоловік та жінка отримали нетяжкі травми.

Зазначається, що  зловмисника та інших учасників конфлікту було доставлено до Приморського відділу поліції для з’ясування обставин події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, яке буде передане для подальшого розслідування до військової прокуратури.

Читайте також:
В п’ятизірковому готелі Одеси сталася стрілянина. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна