Гройсман пообіцяв збільшити зарплати вчителям та назвав інші пріоритети бюджету-2017

 

Кабінет міністрів має намір закласти в бюджет на 2017 рік збільшення  зарплат освітянам. Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

“Важливе завдання – підтримка освітян. В цьому році ми запустимо процес підвищення заробітних плат для українських вчителів”, – зазначив прем’єр.

Гройсман зазначив, що на цьому тижні уряд внесе до парламенту проект бюджету на 2017 рік.

Він наголосив, що це буде абсолютно чесний бюджет із зрозумілими доходами і видатками.

Крім того прем’єр зазначив, що основними пріоритетами будуть оборона і безпека, збереження децентралізації, будівництво доріг, запуск програм енергоефективності, підтримка аграріїв і фермерів, щоб у них була можливість виробляти якісний національний продукт.

“Ще одне Я щиро вірю у те, що дискусія з експертами і народними депутатами допоможе нам сформувати максимально збалансований і ефективний бюджет, який стане планом дій на наступний рік. Бажаю всім гарного і продуктивного тижня!”, – сказав Гройсман.

Читайте також:
Гройсман пообіцяв збільшення зарплат освітянам та фінансування у 10 млрд. гривень

У держбюджеті закладуть до 40 млрд на ремонт доріг, – Гройсман

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна