Антикорупційна прокуратура “копає” справи на 10 депутатів з різних фракцій

 

Працівники Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в рамках низки кримінальних проваджень збирають інформацію про причетність десяти народних депутатів до корупційних схем. Про це повідомив керівник САП Назар Холодницький в ефірі програми “Нова кров” на телеканалі ZIK.

“У нас є низка кримінальних проваджень, де збирається інформація про причетність тих чи тих нинішніх народних депутатів України до тих чи тих корупційних схем. На сьогодні працюємо щодо десяти нардепів, які належать до різних фракцій. Є і позафракційні”, – заявив Холодницький.

На уточнювальне запитання, чи є серед зазначених парламентарів представники фракції Блоку Петра Порошенка, антикорупційний прокурор не дав ані підтвердження, ані спростування, посилаючись на таємницю слідства.

Нагадаємо, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявляв про можливі подання в парламент щодо позбавлення недоторканності депутатів, підозрюваних у державній зраді.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна