Українські патріоти в Луганську налякали російських окупантів, – ГУР

 

Серед населення тимчасово окупованих територій сходу України наростає невдоволення та спротив злочинним діям російських окупаційних військ. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на офіційній сторінці у “Фейсбуці“.

Так, під час святкування Дня міста в Луганську (10-11 вересня) було поширено проукраїнські листівки з нагадуванням про невідворотність покарання російських окупантів за злочини проти народу України.

agit-lystivka-lugansk-2

З огляду на це, а також на проведення патріотично налаштованою частиною луганчан стихійних зібрань на підтримку єдності і недоторканості України, у з’єднаннях та частинах 2-го армійського корпусу (Луганськ) ЗС РФ введено посилений комендантський режим: додаткові патрулі, перепустки та обмеження пересування в окремих частинах міста.

Щоб не допустити проведення агітаційних заходів проти російської окупації з використанням безпілотних літальних апаратів, у підвищений ступінь бойової готовності приведено підрозділи протиповітряної оборони та радіоелектронної боротьби.

Принагідно Головне управління розвідки МОУ нагадує про неминучість покарання за воєнні злочини, що не мають строків давності, та відповідальність за які передбачена нормами міжнародного і національного кримінального права.

 

Читайте також:
В Луганську підірвали пам’ятник “сепарам”

Аеророзвідники підготували привітання з Днем Незалежності
для окупованих територій Луганщини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна