Суд зобов’язав повернути пенсію Азарову, який наскаржився на “київських падлюк”. ФОТО

 

Подільський районний суд міста Києва зобов’язав Пенсійний фонд відновити нарахування і виплату пенсії Миколі Азарову. Про це у “Фейсбуці” повідомив віце-прем’єр-міністр, екс-міністр соціальної політики України Павло Розенко.

“Доповідаю громаді: Подільський районний суд міста Києва зобов’язав Пенсійний фонд відновити нарахування і виплату пенсії Миколі Азарову. Нагадаю, що ми припинили нараховувати і виплачувати йому пенсію ще на початку 2015 року. Чекаємо аналогічного рішення українських судів по Януковичу та Пшонці?” – написав віце-прем’єр у соцмережі.

Він оприлюднив фото судового рішення за апеляційною скаргою адвоката Олександра Хоменка з об’єднання “БКТ партнерс” до Центрального об’єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Києві:

Азаров пенсія

Азаров пенсія1

Розенко зазначив, що категорично проти таких рішень.

“Позиція залишається незмінною: колишні очільники режиму Януковича не будуть отримувати пенсійні виплати від нашої держави!” – заявив віце-прем’єр.

Повідомляється, що Пенсійний фонд України вже подав апеляцію до Київського апеляційного суду.

Як відомо, раніше у січні ц.р. Азаров заявив, що хоче покарати київських “падлюк”, які через суд забрали в нього пенсію.

Читайте також:
Генпрокуратура викликала на допит Азарова та його сина. ПОВІСТКИ

Україна не виплачує й не виплачуватиме пенсію Азарову

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна