Првоохоронці ліквідовали найбільший канал поставок бойовикам “ДНР”

 

У середу, 7 вересня, було перекрито найбільший канал поставок для бойовиків на непідконтрольну територію продуктів харчування, паливно-мастильних матеріалів, медикаментів та інших товарів. Про це в “Фейсбуці” повідомив перший заступник голови Державної фіскальної служби Сергій Білан.

“Кілька годин тому завершилася безпрецедентна спецоперація. Вона проводилася податковою міліцією спільно з Центром спецоперацій СБУ в “сірій зоні” при координації керівництва штабу АТО. Детальніше на прес-конференції, яка відбудеться завтра о 14:00, розкажуть її безпосередні учасники. Скажу тільки, що сьогодні був перекритий найбільший канал поставок на непідконтрольну територію продуктів харчування, паливно-мастильних матеріалів, медикаментів та інших товарів. При цьому серед основних замовників таких поставок було так зване міністерство оборони “ДНР”. Тобто товари йшли безпосередньо бойовикам”, – написав він.

Повідомляється, що на перевалочних базах проведені обшуки, затримані автомобілі з товаром. І слідчі дії ще тривають.

Крім того зазначається, що операція була дуже ризикованою, бо в самому селищі активно ведуть себе ворожі диверсійно-розвідувальні групи, постійно працюють снайпери, а на виїзді знаходиться блок-пост бойовиків.

В операції було задіяно понад 100 чоловік – повернулися без втрат.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна