Біля дороги Чигирин-Суботів ліквідували небезпечне звалище, виявлене рік назад

 

В Чигиринському районі Ліквідовано небезпечне звалище люмінесцентних ламп. Про це йдеться в повідомленні Держекоінспекції в Черкаській області.

“Ще у минулому році спеціалісти Державної екологічної інспекції у Черкаській області спільно із представниками громадськості виявлено несанкціоноване звалище небезпечних відходів — люмінесцентних ламп, термометрів тощо, які відносяться до відходів І класу небезпеки. Небезпечне звалище було влаштоване невідомими особами в неглибокому яру поблизу міста Чигирин, на відстані 300 метрів від автодороги Чигирин — Суботів”, – сказано в повідомленні.

Згідно з інформацією міського голови міста Чигирин Буханця, стихійне звалище повністю ліквідоване, небезпека для довкілля минула.

Виконавцем робіт ТОВ “Сігмас Еколоджі” проведені роботи з перезатарення небезпечних відходів, безпечного перевезення, зберігання, обробки та утилізації згідно з вимог чинних нормативних документів.

Вартість ліквідаційних робіт за угодою становила 45 тисяч гривень. Кошти виділені Чигиринською міською радою.

Читайте також:
На Львівщині перекрили трасу через відновлення Грибовицького сміттєзвалища

На Київщині горить сміттєзвалище, існує загроза зсуву

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна