Держкіно заборонило показ ще низки російських серіалів та фільмів

 

Державне агентство з питань кіно скасувало державну реєстрацію та визнало недійсними прокатні посвідчення ще на низку фільмів виробництва держави-агресора. Про це йдеться  повідомленні прес-служби відомства.

“За результатами розгляду Експертною комісією з питань розповсюдження і демонстрування фільмів художніх стрічок та серіалів виробництва Російської Федерації, які були подані правовласниками для отримання прокатних посвідчень, а також реагуючи на інформацію Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення і скарги громадян, було відмовлено в державній реєстрації та видачі прокатного посвідчення художньому фільму “Нічні вартові” (“Ночные стражи”), реж. Велівіс Е., 2016 р”, – сказано в повідомленні.

Крім того повідомляється про скасування державної реєстрації та анулювання прокатних посвідчень т/c “Не шкодую, не кличу, не плачу” (“Не жалею, не зову, не плачу”), реж. Криворучко І., 2011р.; т/с “Знайда-3” (“Найдёныш-3”), реж. Курбанов С., 2012р.; т/с “Було це на Кубані” (“Дело было на Кубани”), реж. Щербін С., 2011р.; х/ф “Недолуга невістка” (“Непутевая невестка”), реж. Бистрицький С. 2012р.; т/с “Коли розквітне багульник” (“Когда зацветёт багульник”), реж. Краснова Ю., 2010р.

Читайте також:
Держкіно заборонило ще 34 російські фільми й серіали

Серіал “Не зарікайся”: комісія Держкіно не заборонила, Нацрада з ТБ призначила перевірку. ОЦІНКИ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна