В окупованій Горлівці старшокласники нагадали “недомеру”, що “Горлівка – це Україна!”

 

В окупованій Горлівці (Донецька область) на шкільній лінійці під час виступу так званого “мера” Приходька старшокласники вигукували “Горлівка – це Україна!”. Про це розповів у “Фейсбуці” лікар з Єнакієвого Олександр Чернов.

“ДеНеРе Горлівка, Микитівський район, школа №84. На лінійку приїхав недомер Приходько в супроводі мікроавтобуса орків-охоронців. Під час його виступу 5-7 старшокласників прокричали: “Горлівка – це Україна!”. Сам недомер вдав, що не почув”, – написав він.

Чернов розповів, що на інцидент одразу відреагувала охорона “недомера”. Однак дітей не чіпала, лише примусила всіх, хто знімав на відео, стерти записи.

Після чого, з його слів, всіх вчителів зібрали у директора.

“На 15:00 зранку викладачам було оголошено “збір у директора”. Він пройшов за закритими дверями  з МГБістом: його віджатий “бумер”, який стояв в цей час під школою вже у Горлівці знають. Сьогодні дітей і їх батьків (поки) не чіпали…”, – розповів Чернов.

“Сподіваюся, все ж у кого-небудь збереглося відео цього, воістину, знакової для нинішньої Горлівки – події!“, – додав він.

Читайте також:
В День Незалежності в окупованому Донецьку звучав гімн України. ВІДЕО

Українські волонтери привітали Донецьк із Днем Незалежності листівками з безпілотника

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна