ЄС назвав запуск е-декларування “великим кроком”, але спонукає вирішити технічні проблеми

 

Євросоюз закликає якнайшвидше подолати технічні проблеми, які виникли після повторного запуску системи е-декларацій, та забезпечити її безперебійне функціонування.
Про це йдеться у заяві представництва ЄС в Україні, поширеній на її сторінці у “Фейсбуці”.

Представництво ЄС наголошує, що повторний запуск системи електронного декларування статків став “ще одним важливим кроком у боротьбі проти корупції в Україні”.

Водночас у представництві ЄС наголошують на потребі якомога швидшого подолання технічних проблем, які виникли в перший день роботи системи.

“Технічні проблеми, з якими зіткнулася система після свого запуску, мають бути розв’язані якнайшвидше”, – сказано в заяві.

“Кінцевий успіх системи електронного декларування буде оцінюватися не за її формальним запуском, а за її ефективним та безперебійним функціонуванням”, – додали в представництві Європейського Союзу.

Раніше повідомлялося, що система електронного декларування доходів держчиновників, запущена 1 вересня після двотижневого доопрацювання, не дозволяє багатьом користувачам подати декларацію через проблеми з безпекою браузера.

Читайте також:
У НАЗК заявили про успішний запуск е-декларування. Хоча є питання з браузерами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна