“Інтер” вирізав із концерту Дня Незалежності привітання “Слава Україні!”

 

Редактори каналу “Інтер” вирізали із запису святкового концерту Дня Незалежності України, який транслював канал 24 серпня, привітання “Слава Україні! – Героям слава!”. Про це пише “Детектор медіа”.

Під час запису концерту співак Олександр Пономарьов привітав глядачів, вигукнувши: “Слава Україні!”. Зал хором йому відповів: “Героям слава!”. Але в телевізійній версії шоу таких слів не пролунало.

Як повідомили джерела “ДМ” на каналі, керівниця Inter Media Group Ганна Безлюдна нібито розгнівалася і наказала вирізати ці слова з телеверсії, а також більше не запрошувати Пономарьова на проекти.

У коментарі “Детектору медіа” Олександр Пономарьов підтвердив: “Я справді під час концерту привітав глядачів такими словами (“Слава Україні”), і вони дружньо мені відповіли “Героям слава!”.

“Але про те, що це було вирізано, чи про те, що мене більше не запрошуватимуть на “Інтер”, мені нічого не відомо”, – розповів співак.

Читайте також:
Аваков пропонує СБУ вплинути на канал “Інтер” і депортувати Шувалова

В СБУ кажуть, що заяви Авакова щодо “Інтера” – не новина

Як відомо, раніше в інтернет виклали дамп електронної поштової скриньки співробітниці “органів безпеки” незаконного збройного формування “ДНР” Тетяни Єгорової з співробітниками каналів “Інтер” і “Донбас”, з чого видно, що “Інтер” узгоджував свої сюжети із представниками “ДНР”.
СБУ заявила, що перевірить оприлюднене листування.

Велика кількість громадських активістів виступила із закликом до влади розглянути пропозицію щодо заборони мовлення телеканалу “Інтер”. Серед підстав для такого кроку, крім іншого, було названо “антиукраїнський” за своїм характером концерт, показаний телеканалом до 25-ї річниці Незалежності.

Раніше СБУ депортувала з країни російську журналістку “Інтера” Марію Столярову, яка також виявилася замішаною в листуванні та узгодженні позицій каналу з “ДНР”.

Читайте також:
Громадські діячі вимагають заборонити мовлення проросійського каналу “Інтер”. ЗАЯВА

Аваков назвав головні мішені інформаційної війни Кремля на “Інтері”

Підпалили офіс каналу “Інтер”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна