В Росії позбавили волі колишнього “азовця”

 

В Росії Кіровський суд засудив 24-річного росіянина, який у 2015 році воював у полку “Азов” на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба Слідчого комітету РФ в Кіровській області.

Відповідно до повідомлення, доброволець приїхав в Україну в лютому 2015 року та вступив до лав полку, де пробув до вересня того ж року. За цей період росіянин заробив 21 тис. грн.

“Як найманця він знаходився в полку “Азов” аж до вересня 2015 року, де брав участь в бойових діях з силами народного ополчення “Донецької народної республіки”, отримуючи при цьому матеріальну винагороду”, – йдеться в повідомленні.

Суд визнав винним учасника АТО на Донбасі в порушенні ч. 3 ст. 359 КК РФ (найманство). Йому обрано запобіжний захід у вигляді позбавлення волі строком на 2 роки і 6 місяців з обмеженням свободи на термін 1 рік.

Читайте також:
Перебіжчик із Росії, який воював у ДУК і “Азові”, виявився подвійним агентом та повернувся до РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна