Російських паралімпійців не допустять і до наступної Паралімпіади в Південній Кореї

 

Паралімпійський комітет Росії повідомив, що рішення Міжнародного паралімпійського комітету про недопуск росіян на Ігри в Ріо-де-Жанейро поширюється і на зимову Паралімпіаду-2018 в Південній Кореї. Про це йдеться в листі ПКР, повідомляє “ВВС“.

Як відомо, Міжнародний паралімпійський комітет дискваліфікував ПКР і відсторонив російських спортсменів від участі в Іграх 2016 року за підсумками розгляду доповіді незалежної комісії Всесвітнього антидопінгового агентства під керівництвом Річарда Макларена. Спортивний арбітражний суд 23 серпня відхилив апеляцію на відсторонення російських спортсменів.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія організовує спеціальні змагання для паралімпійців, які не отримали можливості виступити в Ріо.

Читайте також:
Збірну Росії відсторонили від Паралімпійських ігор у повному складі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна