В Торонто відмовили консульству РФ в оренді приміщення

 

Міська влада Торонто відмовилася продовжувати договір про оренду приміщення генерального консульства Російської Федерації. Про це йдеться в повідомленні прес-служби російського відомства.

“Генеральне консульство Російської Федерації тимчасово припиняє роботу, оскільки канадська сторона відмовилася продовжувати договір про оренду приміщення, де раніше розташовувалося дипломатичне представництво” – говориться у ньому.

Згідно з повідомленням, 29 серпня і до 10 жовтня 2016 прийом громадян здійснюватися не буде, оскільки дипломати будуть шукати нове приміщення для оренди.

Як зазначає  видання visti.ca, консульство РФ знаходилося в Торонто за адресою  175 Bloor Street East і в останні роки було місцем багаточисельних протестів.

Читайте також:
Канада не дасть Україні “безвіз”, лише послабить візовий режим

Канадську армію очолив етнічний українець

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна