В Кривому Розі вдруге було вчинено акт вандалізму на могилах воїнів АТО. ФОТО

 

Сьогодні вночі в Кривому Розі вдруге зруйнували пам’ятники на могилах загиблих в АТО воїнів –  Гайдуку Іллі та Геннадію Дощенку. Про це повідомила сестра Гайдука Іллі Іляна в “Фейсбуці”.

Відповідно до повідомлення, був повалений хрест на могилі Гайдука та дошка на могилі Дощенка. При тому квіти та прапор  України не залишилися непошкодженими.

“Сьогодні вночі ворог вдруге зруйнував пам’ятник моєму брату- загиблому воїну Гайдуку Іллі, та повалив пам’ятну дошку з нагородами загиблому воїну Геннадію Дощенку! Імена цих двох Героїв мали носити вулиці Криворіжжя, громада майже одноголосно підтримала цю пропозицію, але влада вирішила по-своєму, проігнорувала ці рішення! Наразі нашим воїнам руйнують пам’ятники, зі сторони влади – тиша, питання, їх це не хвилює й не стосується чи ними ж і влаштовано.? Чекаю їх коментарів з приводу ряду вчинених злочинів у Кривому Розі, результатів розслідування і пояснення чому все це відбувається в славному місті Героїв – Кривий Ріг!”, – написала вона.

Також вона повідомила,  що акт вандалізму перший раз було вчинено перед Днем пам’яті Героїв АТО, а цей раз вночі перед Днем вшанування Героїв Іловайська.

“На цей раз пам’ятники зломлені ще з більшою силою, з натяком на те, що вони не зупиняться”, – зазначила Іляна Гайук.

Читайте також:
Пам’ятник героям Карпатської України в Хусті розмалювали в “сепаратистські” кольори

У Кривому Розі відкрили перший в Україні пам’ятник героям, полеглим в АТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна