Російські ЗС тренуються долати ППО України та завдавати ракетно-бомбові удари

 

Угруповання військ Південного військового округу Російської Федерації, окремі з’єднання і частини Західного та Центрального військових округів перебувають у підвищеній бойовій готовності та проводять маневри, що можуть бути потрактовані як підготовка удару по Україні. Про це повідомляє Головне управління розвідки МОУ.

“Із заходів підготовчого етапу стратегічних командно-штабних навчань “Кавказ-2016” ЗС РФ, які проходили протягом доби (28 серпня), особливої уваги заслуговують наступні:
два стратегічні бомбардувальники Ту-95МС зі складу 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії (Енгельс, Саратовська обл.) командування дальньої авіації Повітряно-коcмічних сил ЗС РФ виконали політ у повітряному просторі східної і центральної частин Чорного моря та окупованого Криму. У повітряному просторі південно-західної частини Криму екіпажами Ту-95МС відпрацьовано питання подолання системи протиповітряної оборони з південно-західного оперативного напрямку з метою нанесення ракетно-бомбових ударів (умовно);
підрозділи 10-ї окремої бригади спеціального призначення (Молькіно) Південного військового округу (Ростов-на-Дону) ЗС РФ відпрацювали перекидання груп спеціального призначення комбінованим способом до умовних районів ведення розвідки та проведення диверсійно-розвідувальних дій (полігон “Кузьмінський”, Ростовська обл.)”, – ідеться у зведенні ГУР за 29 серпня.

Читайте також:
Разом із військами в Росії в повну бойову готовність приведено армії бойовиків на Донбасі. ІНФОГРАФІКА – КІЛЬКІСТЬ ОЗБРОЄНЬ

ГУР: У рамках навчань ЗС Росії формують біля кордонів України потужне міжвидове угруповання

Росія поставила в Криму новітню ракетну систему С-400

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна