На Херсонщині створили українську Федерацію футболу Криму й відроджують ФК “Таврія”

 

У місті Берислав Херсонської області 27 серпня відбулася установча конференція зі створення Федерації футболу Криму.

Засідання проходило під транспарантом “Крим – це Україна”. Деякі учасники були вбрані у вишиванки.

На засіданні був присутній перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко, повідомляє прес-служба ФФУ.

Учасники конференції обрали президентом Федерації футболу Криму народного депутата від БПП Сергія Куніцина, віце-президентами – Миколу Паламарчука та Дмитра Білоцерковця, а також представника “ультрас” ФК “Таврія” Олега Комуняра (на громадських засадах). Створено виконком федерації.

Під час конференції президент Федерацію футболу Криму Сергій Куніцин заявив, що на підконтрольній Україні території буде відновлено клуб “Таврія” (Сімферополь). Команда базуватиметься в Бериславі на Херсонщині та розпочне грати зі стадії аматорських команд.
Як відомо, до окупації Криму Росією Куніцин був президентом ФК “Таврія”.

Того ж дня у Бериславі учасники заходу взяли участь в урочистому відкритті нового футбольного майданчику. Майданчик було збудовано за кошти Федерації футболу України.

Читайте також:
У Херсоні починає роботу Федерація футболу Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна