У Москві знову атакували посольство України. ВІДЕО

 

Російські радикали показово атакували на посольство України в Москві.

Як передає кореспондент УНІАН у РФ, кілька десятків агресивно налаштованих молодих людей прибули до будівлі української дипмісії близько 22:07 за київським часом.

Спочатку вони скандували гасла: “Фашизм не пройде”, “Хунту до відповіді”, “Пам’ятаємо Одесу, пам’ятаємо Донбас”, “Не забудемо, не пробачимо”, “Руки геть від наших дипломатів”, “Руки геть від будівлі Россотруднічества”, а також розгорнули плакати з аналогічними написами.

Після цього учасники акції підпалили фаєри, а потім почали кидати в посольство яйця й помідори.

Поліція заздалегідь знала про акцію і посилила заходи безпеки, однак після початку атаки на диппредставництво російські правоохоронці реагували мляво.

Після попереджень про те, що акція не узгоджена, були показово затримані троє людей. При цьому основна маса нападників спокійно залишила майданчик навпроти посольства.

Варто зазначити, що цього разу в російських радикалів не було видимої причини атакувати українську амбасаду. У попередніх випадках такі акції в Москві відбувалися як відповідь на агресивні дії українців щодо російського посольства в Києві.

Читайте також:
У відповідь на Одесу в Москві українське посольство закидали яйцями. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна