Бойовики вдруге за літо гатять по тих самих житлових будинках в Авдіївці

 

Внаслідок обстрілу бойовиками міста Авдіївка Донецької області в неділю, 28 серпня, зруйновано приватний будинок і пошкоджено ще один.

Як повідомляє прес-служба поліції Донеччини, обстріл відбувся близько 15.30.

“Бойовики вкотре обстріляли приватний сектор по вул. Лермонтова. Прямим влученням у дах зруйновано один будинок, пошкоджено сусідній”, – йдеться в повідомленні.

“Поліцейські прибули на місце як тільки стало можливим, бо звідси до позицій бойовиків – усього кілька сотень метрів”, – пояснили в поліції.

Правоохоронці зазначили, що обидві оселі страждають від ударів терористів вже не вперше.

“Для одного з будинків це вже друге пряме влучення, попереднє було в червні цього року. Відповідно, сусіднє домоволодіння вже вдруге бере на себе “вибухову хвилю”. Сьогодні воно було прошито осколками”, – зазначено у зведенні.

На місці працювала слідчо-оперативна група Авдіївського відділення поліції. Наслідки обстрілу задокументовані. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.258 “Терористичний акт” Кримінального кодексу України.

Читайте про попередній обстріл вул. Лермонтова:
Наслідок обстрілу бойовиками Авдіївки: поранений цивільний, зруйновані будинки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна