Новіков просить не асоціювати його із Савченко та каже, що в багатьох речах з нею не згоден

 

Адвокат Ілля Новіков, який захищав українську льотчицю Надію Савченко в російському суді, стверджує, що зараз його не варто асоціювати з ім’ям української льотчиці та додав, що не з усіма її переконанням погоджується, хоч і розуміє їх. Про це він заявив у ефірі одного з українських телеканалів, інформує “24 канал“.

“Я закінчив представляти Надію Савченко в ту хвилину, коли вона сіла в літак і полетіла в Україну, де у неї є свої адвокати. Мене попереджали старші колеги, що молодому адвокатові, який не має багаторічного досвіду, не варто щільно асоціюватися з клієнтом. Був ризик, що я стану адвокатом Савченко, а не адвокатом Новіковим. Зараз мені це повертається сторицею… я намагаюся пояснити людям, що зараз не маю жодного стосунку до Надії”, – зазначив правозахисник

Прокоментував Новіков і останні гучні заяви Савченко.

“Зараз вона має можливість висловлюватися щодо ширшого кола проблем. Вона вийшла і говорить про те, про що вважає правильним – переговори з сепаратистами, звільнення полонених, що робити з Україною або Європою. Це, напевно, ті думки, які виникли у неї в голові, поки вона сиділа в тюрмі“, – наголосив він.

За його словами, українська льотчиця є абсолютно щирою людиною, щоправда дуже впертою.

“У Надії своє бачення України. Я розумію, що вона має на увазі. Проте в багатьох речах я з нею не згоден. Не подобаються її заяви і багатьом людям. Але у неї непоступливий характер, її неможливо переконати”, – додав адвокат.

Крім того, екс-захисник Героя України заявив, що він не може до українського нардепа ставитись байдуже.

“Я два роки її захищав. Мені постійно хочеться її поправляти, але вже я не маю права цього робити”, – підсумував Новіков.

Читайте також:
Савченко вважає що, війна на Донбасі дуже вигідна українській владі

Савченко під час голодування не відмовляється від вина

Савченко спонукає Порошенка підписати указ про обмін полонених “2 на 2” і залучити Оксану Марченко

На мітингу під АП сестри Савченко виступили за прямі переговори Порошенка з ватажками “ЛНР/ДНР”. ОНОВЛЕНО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна