Бойовики вдруге за два дні обстріляли КПВВ “Мар’їнка”, є поранений

 

У п’ятницю вдень, 26 серпня, бойовики так званої “ДНР” обстріляли контрольний пункт в’їзду-виїзду “Мар’їнка”, унаслідок чого було поранено чоловіка, який перетинав лінію розмежування. Про це повідомили в Держприкордонслужбі України.

Вогонь вівся зі стрілецької зброї з напрямку окупованої Олександрівки.

“Випущена ворогом куля влучила в один з автомобілів, у якому перебував чоловік. Унаслідок цього наш співвітчизник отримав дотикове поранення спини”, – зазначили в ДПСУ, додавши, що пораненому була надана медична допомога.

Для безпеки інших людей, які перебувають на території КПВВ, пропускні операції було припинено.

Протягом минулої доби, 25 серпня, бойовики двічі обстрілювали позиції прикордонників поблизу контрольних пунктів в’їзду-виїзду. Перший обстріл ворог здійснив поблизу КПВВ “Мар’їнка” – з мінометів з боку населеного пункту Олександрівка. Удруге бойовики відкривали вогонь по КПВВ “Золоте” – обстріл вівся зі стрілецької зброї з боку Первомайська.

Читайте також:
Бойовики обстріляли пункт пропуску “Золоте” із новітньої російської гвинтівки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна