У боях в День Незалежності поранень зазнали семеро бойовиків, – ГУР

 

За підсумками доби Дня Незалежності, 24 серпня, на Донбасі внаслідок бойових дій зазнали поранень сім бойовиків незаконних збройних формувань, щодо загиблих інформація відсутня. Про це йдеться у зведенні Головного управління розвідки Міноборони України.

“Підтверджені втрати противника склали семеро поранених військовослужбовців 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1-го армійського корпусу, а також 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК ЗС РФ”, – повідомили в ГУР.

Нагадаємо, прес-цент штабу АТО зафіксував 85 обстрілів позицій Збройних сил України за добу.
Зокрема 38 разів було порушено режим тиші на Донецькому, 22 – на Маріупольському та 25 – на Луганському напрямках.

Розвідка констатувала, що в ніч на 24 серпня артилерійські підрозділи окремої артилерійської бригади (Красний Луч), 6-го окремого мотострілецького полку (Стаханов) та 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2-го армійського корпусу здійснили “скоординований вогневий вплив на сили АТО на Сєвєродонецькому та Слов’янському напрямках”.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна