В День Незалежності на Майдані буде “русскій мір і червоноармійці”, – брати Капранови

 

Брати Каранови
письменники, громадські діячі
(FB)

Ну це вже, друзі, повний пи**ець! Як люди тонкої душевної організації та літератори можемо сказати тільки одне: БЛ*ДЬ!

Знаєте, що будуть нам грати на Майдані у день Незалежності? Ні? Так от, це буде Марш-заповіт з опери Прокоф’єва “Семен Котко”, яка розповідає про героїчну боротьбу ЧЕРВОНИХ ПАРТИЗАН проти ПЕТЛЮРІВЦІВ та ГЕТЬМАНЦІВ. Написана за повістю “Я син трудового народу” такого собі письменника Катаєва.

І це – на 25 років НЕЗАЛЕЖНОСТІ!

Для цього зібрали проект Народжені Вільними з музикантів, яким 25, це будуть показувати на UA:Перший, і т.д і т.ін.

Ні, в нас просто бракує цензурних слів. А знаєте, що буде окрім Катаєва-Прокоф’єва? Мусоргський, бл*дь, могучая кучка! Гопак з опери “Сорочинская ярмарка”!!!! (Українського гопака знайти, певно, не вдалося.) Ну і Чайковський, звісно – а куди без нього у день Незалежності.

Виявляється, у нашій філармонійній музиці ситуація ще гірша, ніж у естрадній. У кожного музиканта в голові совок наклав “могучую кучку”, і їм навіть на думку не спадає, що на день народження Української держави варто заграти українську музику, тим більше, що Чайковського у наших філармоніях скільки завгодно, а Лятошинського, Ревуцького, Косенка, Лисенка – днем з вогнем. Не кажучи вже про закон про декомунізацію, який діє в країні.

Для тих, хто не зовсім орієнтується у класичній музиці, проведемо аналогію – це все одно що запросити на Майдан Кіркорова, щоб він співав “Ніч яка місячна” Що б ви сказали? Ну от і ми говоримо: БЛ*ДЬ! (ми навмисне наводимо перекривлений совком варіант пісні, щоб підкреслити абсурдність ситуації).

Мабуть, ці музиканти і справді народилися вільними, але потім потрапили у рабство радянської музичної освіти, яка панує в Україні і по сьогодні, і яка виховує музикантів виключно на російській музиці з радянським ухилом.

Отже на День Незалежності на Майдані буде русскій мір і червоноармійці. І все це на державні гроші, на державному телебаченні та на Майдані, политому українською кров’ю.

Смачного!

P.S. Фіговий листочок з твору Івана Небесного, який теж будуть грати, ніяк не може прикрити сором організаторів, про який вони, мабуть, і не здогадуються – адже в голові у них та сама “могучая кучка”.

Читайте також:
Парад до 25-річчя може стати найбільшим в українській історії

На параді до 25-річчя Незалежності не буде військової техніки з АТО, – Порошенко

Кияни про “вибухову” репетицію параду: “Так само починався замєс на Донбасі”

Чому потрібен військовий парад: логіка бійця ЗСУ

Як святкувати День Незалежності в Києві. ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна