За добу в АТО двоє поранених

 

Минулої доби, 20 серпня, в зоні проведення антитерористичної операції отримали поранення двоє українських військовослужбовців, загиблих немає. Про це повідомив на брифінгу речник адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

За словами полковника Мотузяника, поранених військовослужбовців направили до лікарні в Курахове, наразі їхньому життю ніщо не загрожує.

Водночас, зауважив речник, за минулу добу з боку бойовиків було троє “200-х” та четверо “300-х”.

У повідомленні Головного управління розвідки МОУ з цього приводу йдеться: “Зафіксовано чергові втрати особового складу в частинах та з’єднаннях 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ.
20 серпня ц.р. загинуло троє та поранено четверо військовослужбовців 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК ЗС РФ, а також 6-го окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК ЗС РФ”.

Нагадаємо, штаб АТО за підсумками 20 серпня повідомив про 71 обстріл з боку бойовиків.

Також Олександр Мотузяник навів такі дані ГУР: “…У з’єднаннях та частинах 1 АК ЗС РФ зростає кількість випадків саботажу у т.ч. навмисного пошкодження та приховування групового озброєння.
20 серпня ц.р. до 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ надійшло шість бронетранспортерів, але під час їх переміщення “зникли” всі шість комплектів озброєння (14,5 мм кулемет КПВТ та 7,62 мм кулемет ПКТ)”.

Читайте також:
Українських спостерігачів СЦКК обстріляли під Світлодарськом. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна