Киянин Тимощенко здобув олімпійське “срібло” в сучасному п’ятиборстві

 

Український спортсмен Павло Тимощенко виборов срібну медаль у змаганнях із сучасного п’ятиборства на Олімпійських Іграх-2016 у Ріо-де-Жанейро.

До золотої медалі 29-річному киянину Тимощенку, який є чемпіоном світу 2015 року, не вистачило лише 7 балів.

Його загальний результат Тимощенко – 1472 очки: 324 – у плаванні, 227 – у фехтуванні, 286 -у верховій їзді та 635 балів – “комбайні” (біг+стрільба з пістолета).
Перед комбайном Тимощенко був на 8-му місце.

Перше місце посів представник збірної Росії Олександр Лесун (1479, олімпійський рекорд), який змінив білоруське громадянство на російське після Олімпіади-2008.

Бронзовим призером став мексиканець Ісмаель Ернандес із 1468 очками.

Ще один українець Андрій Федечко став 26-м, набравши 1393 бали.

Тепер, під завісу передостаннього змагального дня Олімпіади, в активі збірної України 11 нагород, серед яких 2 золоті, 5 срібних, 4 бронзові.
Нагадаємо, раніше в суботу українські олімпійці здобули дві “бронзи” – в каное і художній гімнастиці. Наразі саме 20 серпня – найурожайніший день “синьо-жовтих” у Ріо.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна