Бойовики “ЛНР” обстріляли школу в Станиці Луганській

 

Внаслідок обстрілу бойовиками так званої “ЛНР” околиць смт Станиця Луганська пошкоджено будівлю школи. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Луганській області.

“Учора двічі з боку пам’ятника князю Ігорю (територія тимчасово підконтрольна НЗФ “ЛНР”) бойовики з ДШК (станковий кулемет Дегтярьова-Шпагіна великокаліберний), АГС-17 (станковий автоматичний гранатомет), великокаліберних кулеметів обстрілювали околиці смт Станиця Луганська. В результаті обстрілу пошкоджено будівлю Станично-Луганської загальноосвітньої школи №1 (три склопакети, меблі та стіни в трьох навчальних класах)”, – ідеться в повідомленні.

Цей факт внесено до ЄРДР і кваліфіковано за ст. 258 Кримінального кодексу України – “терористичний акт”.

Нагадаємо, за добу 17 серпня ситуація в зоні АТО загострилася, було зафіксовано 96 обстрілів українських позицій. Зокрема бойовики обстріляли з артилерії житловий сектор Мар’їнки.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна