Біля Богданівки знову сталося бойове зіткнення

 

З початку доби, 18 серпня, бойовики 37 разів відкривали вогонь по українських підрозділах в районі проведення АТО, 9 з них з забороненої важкої артилерії. Про це повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку бойовики випустили понад дві сотні снарядів. Під ворожі обстріли зі 122 мм артилерії потрапили Луганське та Ленінське, 152 калібр противник застосував по позиціях у Троїцькому та тричі по Семігір’ю. Вогню з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї протистояли українські воїни на ділянці Торецьк – Авдіївка. У Новоселівці, Новгородському та Верхньоторецькому ворог до того ж застосував БМП, а у Троїцькому танк.

На Маріупольському напрямку бойовики обстріляли опорні пункти сил АТО в Мирному, застосувавши артилерію 122 калібру. Мар’їнка, Павлопіль та Красногорівка були обстріляні з мінометів та гранатометів, а позиції у Новогригорівці зі стрілецької зброї. Знову відбулось бойове зіткнення з застосуванням стрілецької зброї та ГП-25 в районі Богданівки, де наші захисники дали гідну відповідь ворожому вогню.

На Луганському напрямку під артилерійський вогонь 122 мм калібру потрапили Новозванівка та Калинове-Попасне. По позиціях в Золотому вівся прицільний вогонь зі 120 мм міномету та автоматичного станкового гранатомету. Поблизу Новоолександрівки та Новотроїцького ворог відкривав здебільшого гранатометний вогонь.

Читайте також:
За добу в лавах ЗСУ й бойовиків – по троє загиблих

Порошенко не виключив повномасштабного вторгнення Росії та відправив у зону АТО Муженка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна