За добу в ЗСУ вісім поранених, знищено чотирьох бойовиків

 

За минулу добу, 16 серпня, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі не загинув жоден український військовослужбовець, але вісім бійців отримали поранення. Про це повідомив на брифінгу речник адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

Він також озвучив дані Головного управління розвідки Міноборони України щодо втрат з боку бойовиків незаконних збройних формувань.
“Протягом доби підтверджені втрати противника склали четверо загиблих та п’ятеро поранених військовослужбовців 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1-го армійського корпусу ЗС РФ, а також 6-го окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК ЗС РФ”, – ідеться в повідомленні прес-служби ГУР.

Розвідка також відмітила діяльність диверсійно-розвідувальних груп на напрямках Красногорівка, Мар’їнка, Новотроїцьке. “Противник активізував ведення вогню із застосуванням ствольної артилерії”, – констатували в ГУР МОУ за підсумками 16 серпня.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики активізувалися по всій лінії розмежування і 52 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна