Під час “спецоперації” ФСБ в Криму під обстріл попав автомобіль цивільних. Інцидент окупанти не коментують

 

Під час стрілянини в районі Армянська в ніч на 7 серпня, яка сталася під час затримання співробітниками  ФСБ нібито підозрюваних в спробі організувати теракти, під обстріл потрапив автомобіль з двома мирними жителями. Про це розповіли представник Меджлісу кримськотатарського народу в Криму Музафар Фука з посиланням на очевидців і друг потерпілого Баха Алієв, пише російське видання “Дождь

Як зазначається, про те, що автомобіль потрапив під обстріл військових, представнику Меджлісу розповів знайомий, бачив одного з поранених. З його слів, в автомобілі перебували хлопець і дівчина. У водія потрапили три-чотири кулі, пасажирка перебуває в реанімації, розповів Фука.

“Обганяє його якийсь бусик (мікроавтобус – ред.) військовий. Без будь-яких розмов – вогонь”, – розповів Фука.

За його інформацією, відразу після обстрілу постраждалих відвезли в госпіталь найближчого великого міста, імовірно, в Красноперекопськ.

Співробітник лікарні підтвердив госпіталізацію хлопця і дівчини після обстрілу. За його словами, їх перевели в лікарню Сімферополя.

За інформацією видання, після переведення з Красноперекопська стан хлопця погіршився, про дівчину, як і раніше немає ніякої інформації.

Інформацію про обстріл автомобіля також підтвердив друг водія Баха Алієв.

“Він їхав, музику слухав, ніби машину вперед поставили, я не знаю, сигналили, сам навіть не знає, як сталося. Скрізь темно було, їхав по дорозі. Потім каже, втратив свідомість, нічого не пам’ятає. Він став випадковою жертвою. Я не знаю, що сталося. Може, переплутали. Я сам в шоці був”, – розповів Алієв.

У розпорядженні телеканалу виявилося відео, на якому знято сірий автомобіль Skoda з кримським номером. На корпусі автомобіля є безліч слідів від куль.

Кримське управління Слідчого комітету не відповіло на запит видання. “Прокурор” Криму Наталія Поклонська відмовилася коментувати ситуацію.

Як відомо, 10 серпня в ФСБ РФ заявили про нібито запобігання двом спробам прориву на територію Криму “диверсійно-терористичних груп” ГУР Міноборони України та загибель внаслідок зіткнення військовослужбовця ЗС РФ.

Також в ФСБ заявляють, що ліквідували на території Криму “агентурну мережу” українського ГУР, а також повідомили про затримання громадян України і РФ, що “сприяли підготовці терактів”, зокрема жителя міста Енергодар Запорізької області Євгена Панова, якого назвали співробітником ГУР МО України і наразі посадили за грати на 2 місяці.

Пізніше було назване ім’я ще одного затриманого – Андрія Захтея.

Читайте також:
Москва може перестати стримувати бойовиків “ДНР” через Крим, – ЗМІ

Сердюк, якого в РФ називають “організатором диверсії в Криму”: Це нісенітниця

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна