Під Маріуполем сталася жахлива аварія за участі тягача важкої техніки

 

Ввечері 14 серпня поблизу Маріуполя сталася ДТП за участю автомобіля МАЗ. Про це сказано в повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції в регіоні.

“Близько 21.00 на автошляху “Одеса – Мелітополь – Новоазовськ” 30-річна водій автомобілю “ВАЗ-21099” скоїла наїзд на причеп автомобілю “МАЗ”, який зупинився у зв’язку з технічною несправністю. Від отриманих травм жінка загинула на місці, 7-річний хлопчик, пасажир автівки, у важкому стані доставлений до реанімаційного відділення”.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Проводиться досудове розслідування.

Читайте також:
Прокурор особисто вручив депутату з “Батьківщини” підозру у вчиненні ДТП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна