Москва може перестати стримувати бойовиків “ДНР” через Крим, – ЗМІ

 

На засіданні Ради безпеки Росії, обговорили “інцидент в Криму”.  Як повідомляє російське агентство “Ведомости” з посиланням на джерело, близьке до Міноборони РФ,  конкретні кроки щодо самої України не були вироблені: розробити і запропонувати такі заходи доручено профільним міністерствам і відомствам.

Джерело ще в одному силовому відомстві повідомило, що Рада безпеки, як і було офіційно оголошено, визначила заходи зі зміцнення безпеки на самому півострові, але поки не домовився про “наслідки”, якими президент Володимир Путін і МЗС Росії пригрозили Києву.

За словами людини, близької до Міністерства оборони Росії, варіант з нанесенням по Україні потужних відповідних військових ударів не розглядається. Однак, за словами співрозмовника, близького до керівництва самопроголошеної “Донецької народної республіки”, Москва може перестати стримувати відповідні дії бойовиків “ДНР” у відповідь на безперервні артилерійські обстріли з боку українських силовиків. Як стверджує співрозмовник агентства, навесні цього року подібна заборона вже послаблювалося після того, як українські війська почали захоплювати нейтральну смугу, встановлену мінськими угодами.

Читайте також:
Порошенко заручився підтримкою Байдена у зв’язку з агресивними діями Росії

Росія поставила в Криму новітню ракетну систему С-400

Росія категорично відмовляється пускати СММ ОБСЄ у “віджатий” Крим

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна