Чеченець розчарувався та втік від бойовиків, щоб воювати за Україну. ВІДЕО

 

Затриманий на блокпосту “Майорськ” чеченець – громадянин Росії, який воював на боці бойовиків, вирішив вступити до лав українських добровольчих батальйонів. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

“Під час перевірки документів 37-річний чоловік надав паспорт громадянина Росії. Виходець із Чечні, у ході бесіди зазначив, що має бажання вступити до добровольчих українських батальйонів.
Проте, як з’ясували прикордонники, до цього чоловік служив в лавах російсько-терористичних військ в Луганській та Донецькій областях. Згодом він повністю розчарувався у діях бойовиків та після чергового конфлікту з керівниками терористичних підрозділів при першій можливості втік. До того ж чоловік додав, що серед тих, хто не бажає служити разом з бойовиками, він такий не один”, – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що громадянина передано правоохоронцям Донецької області для подальшої перевірки та встановлення всіх інших обставин.

Читайте також:
Росіянин, який здався в Мар’їнці, працював в особистій охороні Захарченка, – поліція

Українській владі здався розчарований бойовик “ЛНР” із Хмельниччини

У розвідці розповіли про персоналії та “бойовий шлях” чеченської бригади РФ на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна