Бойовики “ДНР” обстріляли з важкого озброєння мікроавтобус російського депутата

 

Мікроавтобус депутата Законодавчих зборів Петербурга Віталія Мілонова потрапив під обстріл бойовиків в невизнаній “Донецькій народній республіці”. Про це депутат повідомив “Радіо Балтика“.

Зі слів Мілонова, в момент стрілянини минулої ночі в салоні знаходився його помічник. На мікроавтобусі планували доставити ліки. Співробітник апарату Милонова, як і інші люди, не постраждав.

“Потрапили не туди, де сиділи люди, але там, де людей не було, все пройшло наскрізь. Мене не було в цьому мікроавтобусі в той момент, я від’їхав трохи раніше. Але це наш мікроавтобус, в якому ми тут їздимо. Зрешетили наш автобус – стріляли з гаубиці, 122-х, важкого озброєння. Накрили нас не на передовій, де бойові зіткнення не припиняються декілька діб, а в мирному цивільному кварталі”, – пояснив Мілонов.

Депутат наголосив, що вже залишив Донбас. Найближчим часом він має намір повернутися в Петербург.

Читайте також:
Бойовики намагалися захопити опорний пункт ЗСУ в районі Новоолександрівки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна