Завдяки ProZorro вдалося заощадити вже 2,9 млрд.

 

Завдяки системі електронних закупівель ProZorro вдалося заощадити 2,9 мільярда гривень бюджетних коштів. До системи приєдналися вже майже 8 тисячі держзамовників. Про це в ефірі “5-го каналу” заявив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов, передає “Укрінформ”.

“Зараз ми майже досягли 2,9 млрд. грн. економії, це, звичайно, нас дуже радує. Але ще більше нас радує те, що до системи приєдналися вже майже 8 тисяч замовників з боку держави. Це фактично понад 90% всіх закупівель, які є в державних органах, і до системи приєдналися вже 25 тисяч постачальників”, – сказав Нефьодов.

Ідеолог ProZorro додав: “Ми саме працюємо над тим, щоб збільшити цю цифру, тому що чим більшою буде конкуренція, тим більше буде заходити прозорого бізнесу, який створює робочі місця, платить податки, тим, звичайно, буде краще для всіх нас і для економіки в цілому”.

Читайте також:
З 1 серпня система публічних закупівель ProZorro стала обов’язковою по всій Україні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна