Працівник української прокуратури намагався проїхати через КПВВ за паспортом бойовика “ДНР” “Кабана”

 

На контрольно-пропускному пункті в’їзду/виїзду неподалік Волновахи в Донецькій області затримано працівника прокуратури Донецької області, який пред’явив паспорт на ім’я члена незаконного збройного формування “ДНР”. Про це в соцмережі повідомив начальник главку Національної поліції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

“Сьогодні на КПВВ “Новотроїцьке”чоловік, 1977 року народження, пред’явив паспорт громадянина України. Співробітники поліції перевірили по розшукових базах і встановили, що це – бойовик “ДНР” на прізвисько “Кабан”. Цей громадянин злякався і… пред’явив інший паспорт громадянина України на інше прізвище. І представився співробітником української прокуратури”, – написав начальник обласної поліції.

За словами затриманого, він повертався з Донецька і пред’явив паспорт на ім’я розшукуваного бойовика “помилково”.

“Знову ж з його слів – використовував документи “Кабана” для проїзду через “блокпости ДНР”, – зазначив Аброськін.

Як повідомила прес-служба обласної прокуратури, дані за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією за ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський видавав розпорядження про заборону держслужбовцям їздити на окуповані території.

Читайте також:
Список зниклих безвісти, яких ОРДЛО вимагає знайти в Україні: Китай, Пітон, Вог, Стукач…

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна