За добу в АТО загинув український військовий, у бойовиків також один вбитий

 

Унаслідок бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції в четвер, 11 серпня, загинув один український військовий, ще четверо отримали поранення. Про це під час брифінгу заявив речник адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

Також він повідомив, що в районі Авдіївки сталися дві великі перестрілки, які тривали протягом 40 хвилин.

За даними Головного управдіння розвідки, протягом доби загинув один та поранено сім бойовиків зі складу 5-ї окремої мотострілецької бригади (Макіївка) та 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1-го армійського корпусу (Донецьк), а також 7-ї окремої мотострілецької бригади (Стаханов) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ.

Крім того, полковник Мотузяник прокоментував ситуацію на Сході на фоні загострення конфлікту в Криму. З його слів, суттєвого збільшення кількості обстрілів не зафіксовано, проте тиші бойовики також не дотримуються. У підрозділах бойовиків постійно відбувається ротація та посилення військових формувань з боку Росії.

Читайте також:
За минулу добу бойовики дещо знизили інтенсивність обстрілів на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна