СБУ встановила “червоний” рівень терористичної небезпеки в Криму та на Донбасі

 

Служба безпеки України у зв’язку із загостренням ситуації на адміністративному кордоні з АР Крим та у районі проведення антитерористичної операції на Сході встановила “червоний” рівень терористичної загрози (реальна загроза). Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

Крім того, СБУ встановила “жовтий” (імовірна загроза) рівень у Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівська області;
“синій” (потенційна загроза) – у Дніпропетровській, Закарпатській, Рівненській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Київській області та м. Київ;
“сірий” (можлива загроза) – Вінницька, Волинська, Житомирська, Івано-Франківська, Кіровоградська, Львівська, Полтавська та Тернопільська області.

Зазначимо, що “червоний” рівень терористичної загрози встановлюється у разі вчинення терористичного акту; “жовтий” – за наявності достовірної (підтвердженої) інформації про підготовку до вчинення терористичного акту; “синій” – за наявності інформації, що потребує підтвердження, про підготовку до вчинення терористичного акту; “сірий” – за наявності факторів (умов), що сприяють вчиненню терористичного акту.

Читайте також:
На адмінкордоні з Кримом стався збройний конфлікт між російськими військовими і ФСБ

Кримська провокація Кремля: Гляйвіц-2, сигнал для Заходу чи конвульсії?

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна