Серед втрат на Донбасі – 21-річний доброволець УДА з Красноармійська

 

Унаслідок бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції в середу, 10 серпня, загинув один український військовий, ще четверо отримали поранення. Про це під час брифінгу заявив речник адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

Він не уточнив, у якому районі і за яких обставин ЗСУ зазнали втрат.

При цьому волонтери у “Фейсбуці” повідомляють, що 10 серпня близько 20:00 від вибуху 120-мм міни біля Дебальцевого загинув 21-річний Влад Казарін із позивним “Распісной” – боєць 8-го батальйону “Аратта” Української добровольчої армії (колишній ДУК ПС).
Казарін – уродженець Покровська (колишній Красноармійськ) Донецької області, учасник АТО з весни 2014 року, брав участь в обороні Донецького аеропорту.

Читайте також:
На Майдані півтисячний мітинг попрощався з бійцями ДУК, які загинули на шахті “Бутівка”. ФОТОРЕПОРТАЖ

Полковник Мотузяник на брифінгу також повідомив, що з огляду на події в Криму українські Збройні сили посилять пильність у зоні проведення АТО і на кордоні з окупованим Кримом.

“Перше і головне – це, звичайно, підвищення пильності наших частин і підрозділів, що знаходяться на лінії розмежування з тимчасово окупованим Кримом, а також підрозділів, що виконують бойові завдання в зоні проведення АТО. Безумовно, будуть посилені наші спостережні пости і так далі”, – сказав Мотузяник.

Читайте також:
Бойовики застосували важку артилерію проти сил АТО у Водяному

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна