Рада безпеки ООН розпочала закрите термінове засідання

 

У Раді безпеки ООН розпочалося закрите засідання. Про це “Українській правді” повідомив постійний представник України в ООН Володимир Єльченко.

У свою чергу речник постійного представництва України в ООН Олег Ніколенко уточнив, що у рамках цього засідання на вимогу України відбудуться закриті консультації щодо останніх подій в Криму. Питання Криму буде розглянуто за кілька годин.

Нагадємо, в ФСБ Росії повідомили про запобігання терактам в Криму, які готувалися нібито Головним управлінням розвідки Міноборони України.

Відповідно до повідомлення російського агентства,”вжитими заходами на території півострова Крим ліквідована агентурна мережа Головного управління розвідки Міністерства оборони Збройних сил України”.

У зв’язку із загостренням конфлікту Петро Порошенко доручив привести в посилену бойову готовність підрозділи, що стоять біля адмінмежі з Кримом.

Читайте також:
Кримська провокація Кремля: Гляйвіц-2, сигнал для Заходу чи конвульсії?

Порошенко закликав громадян України не їздити в Крим і доручив МЗС ініціювати розмову з Путіним

Порошенко доручив привести в повну бойову готовність всі підрозділи на межі з Кримом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна