Апеляційний суд залишив без змін ухвалу щодо санлікаря-корупціонера Протаса

 

Апеляційний суд залишив без змін ухвалу Солом’янського районного суду  міста Києва про заставу для колишнього заступника голови Державної санітарно-епідеміологічної служби України Святослава Протаса у сумі 413 тис. гривень. Про сказано в ухвалі суду.

“11 серпня 2016 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту в інтересах підозрюваного Протаса С.В. на ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 02 липня 2016 року, якою частково задоволено клопотання детектива Національного антикорупційного бюро України, погоджене прокурором у кримінальному провадженні – начальником відділу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, про застосування щодо підозрюваного Протаса С.В. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 60 днів із визначенням застави у розмірі 300 (триста) мінімальних заробітних плат, що становить 413 400 грн. та застосовано відносно підозрюваного Протаса С.В. запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 413 400 грн“, – сказано в ухвалі суду.

Нагадаємо, Протас підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою ) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
Солом’янський райсуд відмовився арештовувати головного санітарного лікаря

Затриманий головний санлікар України пропонував підлеглим схему “дерибану” на відкритій нараді

За головного санлікаря-корупціонера внесли 413 тис. гривень застави

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна