ГПУ знайшла у екс-податківця часів Януковича номер ватажка “ЛНР”. ОНОВЛЕНО

 

У телефоні екс-заступника голови Державної податкової служби України генерал-полковника Андрія Головача знайдений номер ватажка “ЛНР” Ігоря Плотницького. про це написав генеральний прокурор Юрій Луценко у “Фейсбуці“.

Бюст Януковича виявився не єдиним предметом, що зацікавив прокурорів під час обшуку в екс заступника Клименка. Телефон (ну звичайно ж Vertu) генерала-податківця Головача містить вельми показове прізвище Плотницького”, – написав він.

Телефон Головача

Телефон Головача

Луценко запевнив, що це ще один доказ причетності екс-посадовців до організації та співпраці з терористичними угрупуваннями “ЛНР-ДНР”.

“Це ще один приклад нерозривності дій економічних злочинів Януковича- Пшонки – Азарова- Курченка – Клименка з антидержавними діями лідерів ПР типу Єфремова і терористичною групою “ЛНР- ДНР””, – підсумував генпрокурор.

ОНОВЛЕНО. Невдовзі Юрій Луценко оприлюднив спростування.

“Признаю. Номер Плотницького в телефоні затриманого податківця – не номер терориста Плотницького, а його однофамільця”, – написав генпрокурор.

Читайте також:
Правоохоронці затримали екс-податківця, в якого знайшли бюст Януковича

Генпрокурор пообіцяв нові арешти у “справі Клименка”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна