У сил АТО за добу – 5 поранених, у бойовиків – стільки ж загиблих

 

У зоні антитерористичної операції на сході України за минулу добу, 9 серпня, внаслідок бойових дій ніхто з українських військових не загинув, п’ятеро військовослужбовців отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив речник адміністарціх президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

При цьому він навів інформацію розвідки МОУ про п’ять загиблих і сім поранених бойовиків незаконних збройних формувань.

Втрат зазнали 100-та окрема мотострілецька бригада (Донецьк), 3-тя окрема мотострілецька бригада (Горлівка) та 9-й окремий штурмовий мотострілецький полку морської піхоти (Новоазовськ) 1-го армійського корпусу, а також 4-та окрема мотострілецька бригада (Алчевськ) 2 АК.

Крім іншого, полковник Мотузяник відзначив одразу вісім прольотів безпілотних розвідувальних апаратів противника за добу, з них чотири – на Донецькому напрямку, чотири – на маріупольському.

Читайте також:
Бойовики на Донецькому напрямку застосували важку артилерію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна