Бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО

 

Сьогодні, 10 серпня, бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиція сил антитерористичної операції (АТО). Про це повідомляє штаб АТО.

Найгарячіше було на Маріупольському напрямку. Тут із забороненої Мінськими угодами 122 мм артилерії двічі відкривали вогонь по  Водяному, 70 снарядів було випущено у бік укріплень ЗСУ. По захисниках Новоалександрівки, Новозванівки та Гнутового супротивник стріляв з гранатометів, а у Новотроїцькому застосував зенітні установки. Талаківка потерпала від мінометного вогню.

На Донецькому напрямку по позиціях в районі Авдіївки російські окупанти неодноразово відкривали вогонь із 120 та 82 мм мінометів, гранатометів та кулеметів великого калібру. Біля Невельського ворог застосував міномети82 мм калібру, а у Новоселівці Другій – гранатомети.

На Луганщині у Попасній противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів. Гранатометний вогонь по наших армійцях вівся в районі Новоалександрівки, Новозванівки та Золотого.

Обстріли тривали до 11 години ранку, з полудня по всій лінії фронту зберігалося відносне затишшя.

Читайте також:
У сил АТО за добу – 5 поранених, у бойовиків – стільки ж загиблих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна