Суд над “Торнадо” знову перенесли

 

Оболонський райсуд Києва переніс на 16 серпня розгляд справи обвинувачених у злочинах в зоні АТО колишніх бійців добровольчої роти міліції “Торнадо”. Про це журналістам повідомив адвокат Володимир Якимов, передають “Українські новини”.

“Не відбулося судове засідання тому, що в іншому кримінальному процесі задіяний один з адвокатів захисту”, – сказав він.

Якимов зазначив, що цей адвокат є захисником одного з підозрюваних у справі народного депутата Олександра Онищенка.

Крім того, адвокат заявив, що у вівторок, 9 серпня, до його підзахисних співробітники поліції застосовували тортури: били палицею по потилиці, роздягали, а також тривалий час змушували тримати руки в наручниках за спиною. Через це одному з обвинувачених Миколі Цукуру була викликана карета “швидкої допомоги”.

Нагадаємо, під час попереднього судового засідання прибічники підсудних атакували будівлю суду, намагаючись прорватися на закритий процес. Розгляд було перенесено зокрема через поведінку “торнадівців”.
Сьогодні суд також пікетували люди з символікою добровольчих формувань.

Читайте також:
Суд у справі бійців “Торнадо” перенесено, вони знову обливали прокурорів сечею. ВІДЕО

Тука: Декілька слів про “Торнадо”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна