Удень бойовики накрили 122-мм артилерією позиції ЗСУ в Майорську

 

З опівночі та упродовж дня 7 серпня ситуація в районі проведення АТО залишається неспокійною, але контрольованою”, – про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18.00. За даними штабу, зафіксовано 22 ворожі обстріли позицій українських армійців.

Зокрема на Донецькому напрямку російські окупанти відкривали вогонь зі 120- та 82-мм мінометів та гранатометів по укріпленнях ЗСУ на ділянці Красногорівка-Авдіївка. Захисників Луганського ворог обстріляв з мінометів та великокаліберних кулеметів, у Троїцькому застосував гранатомети, а поблизу Красногорівки та Пісків задіяв БМП.

На Маріупольському напрямку, грубо порушуючи Мінські угоди, російські окупаційні війська зі 122-мм артилерії накривали наші позиції у Майорську. По Мар’їнці, Водяному та Павлополю ворог вів вогонь з мінометів, по Старогнатівці – з кулеметів великого калібру, а під Талаківкою зі стрілецької зброї. Ворожа бронетехніка була задіяна у Широкиному.

На Луганщині по наших опорних пунктах в районі Новозванівки та Попасної супротивник тричі відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів, зазначили у штабі.

Читайте також:
Через тиждень в ОРДЛО запланували “танковий біатлон”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна