За достроковий розрив контракту з бойовиків “ДНР” почали здирати 3/4 платні

 

У з’єднаннях та частинах 1-го армійського корпусу (Донецьк) бойовиків спостерігається некомплект особового складу через “зростаюче небажання залишатись в лавах російських окупаційних військ”. З огляду на це командування 1 АК ЗС РФ підготувало наказ, який регламентує порядок проходження військової служби за контрактом в незаконних збройних формуваннях “ДНР”. Про це йдеться у зведенні за 6 серпня Головного управління розвідки Міноборони України.

“З метою недопущення звільнення військовослужбовців за власним бажанням, у разі дострокового припинення контракту вони повинні виплатити компенсацію у розмірі 75% від отриманого грошового забезпечення”, – ідеться в повідомленні про умови контракту.

Також відповідно до цього наказу з 1 липня 2016 року мінімальний термін проходження служби за контрактом для осіб офіцерського складу 1 АК становить п’ять років, сержантського складу – три роки, рядового складу – один рік.

Читайте також:
На Луганщині бойовиків “армії ЛНР” вербують через газету, зарплата непогана. ФОТО

Підрозділи “армії ДНР” панічно залишають передові позиції. Ситуацію рятує командувач з Росії

Бойовикам “ЛНР” на чверть урізали зарплату

“Головним вихователем” бойовиків “ДНР” призначений генерал-ідеолог із Москви

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна