Бойовики розстріляли російського офіцера, який посилав їх під кулі ЗСУ

 

Бойовики полку “ДНР” з Макіївки розстріляли начальника розвідки свого підрозділу – кадрового офіцера-росіянина, який примушував їх іти в наступ під кулі Збройних сил України. Про це йдеться у зведенні ГУР МОУ.

Українська розвідка зазначає, що в лавах незаконних збройних формувань зростає кількість випадків відкритої непокори та ухилення від виконання наказів командування.

“4 серпня ц.р. військовослужбовці розвідувальної роти 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1-го армійського корпусу відмовилися виконувати бойовий наказ щодо ведення розвідки боєм на ділянці місцевості, яка знаходиться під повним вогневим контролем сил АТО, та, у відповідь на погрози розстрілу на місці, застрелили начальника розвідки полку, кадрового офіцера ЗС РФ”, – повідомили в ГУР.

Крім того, за даними розвідки, 3 серпня бойовики 2-го стрілецького батальйону 2-ї окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК “навмисно зловживали спиртними напоями на бойових позиціях перед прибуттям перевірки зі штабу бригади. Прогнозований арешт зазначеної групи збільшив і без того значний некомплект особового складу на передовій”.

Читайте також:
ГУР: Російський “воєнторг” постачив “ДНР” нові “гради”, танки й БМП

Розвідка оприлюднила особи артилеристів 5-ї бригади бойовиків, які обстрілюють наші позиції на Донеччині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна