В параді до Дня Незалежності буде задіяно більш як 200 одиниць військової техніки. ВІДЕО

 

До параду військ з нагоди 25-ї річниці Незалежності України буде задіяно більш як 200 одиниць військової техніки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Мііноборони.

“Цього року у параді військ головною вулицею столиці поряд із пішими розрахунками пройде понад 200 одиниць військової техніки. Як вже повідомлялося, жодна залучена до параду одиниця техніки не буде забрана із району проведення АТО”, – сказано в повідомленні.

Як зазначається, сьогодні, 4 серпня, Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак перевірив перебіг  підготовки військової техніки, яку буде залучено до параду.

За результатами перевірки Полторак зазначив, що заходи відбуваються за графіком, та висловив задоволення процесом підготовки.

Читайте також:
У параді Незалежності вперше візьмуть участь резервісти

На параді до 25-річчя Незалежності не буде військової техніки з АТО, – Порошенко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.