У параді Незалежності вперше візьмуть участь резервісти

 

Призвані на навчальні збори резервісти ЗСУ також візьмуть участь у параді в Києві з нагоди Дня Незалежності 24 серпня.

“Проходження парадного розрахунку резервістів на ювілейному параді військ відбудеться вперше за часів Незалежності України”, – повідомляє управління зв’язків з громадськістю Збройних сил.

Майбутні учасники параду на честь 25-річчя Незалежності прибули до однієї з військових частин оперативного командування “Північ” із різних військових комісаріатів.

“Вони пишаються, що представлятимуть Збройні сили України під час урочистого заходу і з відповідальністю та гордістю ставляться до підготовки параду”, – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, парад з нагоди 25-річчя Незалежності на Хрещатику буде одним із найбільших в історії України. Саме на ньому буде представлено нові однострої ЗС України.

Як писала “Новинарня”, Генштаб ЗСУ розглядає резервістів, які відслужили в Збройних силах у перших чергах часткової мобілізації, найвірогіднішою заміною демобілізованих у 2016 році.

Читайте також:
Мобілізація: підготуватись резервістам першої черги

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.