Прокуратура завершила розслідування справи миколаївського “Аладдіна” Романчука

 

Військовою прокуратурою Південного регіону завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно першого заступника Миколаївської облдержадміністрації Миколи Романчука. Про це сказано в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

Підозрюваному у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України та його захиснику відповідно до ст. 290 КПК України надано матеріали для ознайомлення.

Зазначимо, що санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати посади на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Як повідомила прес-служба СБУ в Миколаївській органі, під час санкціонованого обшуку в маєтку Романчука було знайдено валізу з 300 тисячами доларів та велику кількість ювелірних виробів.
Під будівлею співробітники СБУ виявили мережу тунелів, де містилися сейфи із золотими зливками, старовинними іконами, антикваріатом, столове срібло тощо.

Читайте також:
Одіозного миколаївського чиновника Романчука випустили із СІЗО під заставу 5,5 млн. ВІДЕО

Миколаївський “Аладдін” Романчук втік з лікарні

Героя-хабарника з Миколаївської ОДА шпиталізували, він поки що вільна людина

Порошенко в Миколаєві відставив голову ОДА й вимагає звільнень прокурора та поліціянта

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна